.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΖΗΤΩ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!

Tώρα που με την οικονομική κατάρρευση και την επέλαση της ανεργίας, οι "παροχές" κόβονται μια μια, τώρα που πολλές βολεμένες (που τόσα χρόνια παρίσταναν εκ του ασφαλούς τις μανούλες) χωρίζουν τους άνεργους άντρες τους, ή σιχτιρίζουν τους άνεργους πρώην συζύγους τους, οι οποίοι αδυνατούν πλέον να καταβάλλουν την "διατροφή" (και γι' αυτό τιμωρούνται με απαγόρευση καθημερινής επαφής με τα παιδιά τους), ένα κείμενο κατευθείαν από το ιστολόγιο του φίλου Κλείτωρα (οι εικόνες και τα τονισμένα στοιχεία, δικά μου):


 


Είχα μια συνάντηση χθες μ’ έναν φίλο όπου για πολλοστή φορά ετέθη το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχω χρόνο για μακροσκελή ανάλυση, οπότε συνοπτικά κατά πως μου αρέσει άλλωστε.
 
Το θέμα: Την δεκαετία που μας πέρασε διαμορφώθηκε μια νέα αντίληψη περί της τεκνοποίησης. Πλέον οι περισσότερες γυναίκες αρέσκονται να ζευγαρώνουν με κάποιον της αρεσκείας τους ή μή κι αμέσως μετά την γέννα παίρνουν διαζύγιο απαιτώντας φυσικά και την ανάλογη διατροφή από τον υποτιθέμενο και προσωρινό σύζυγο για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Βρίσκουν οι κυρίες ένα αντικείμενο αρσενικό για γονιμοποίηση καλύπτουν την φυσική τους ανάγκη της μητρότητας και μετά ο μαλάκας πληρώνει για να μεγαλώσει κι ένα παιδί που δεν θα το δει ποτέ του. Βέβαια οι κυρίες θεωρούν πως με δυο ώρες κάθε Τετάρτη και κανα δυο σαββατοκύριακα τον μήνα καλύπτεται και η πατρότητα αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι επί της ουσίας χέστηκε το αρσενικό αν θα βλέπει το παιδί ή όχι, χέστηκε να μην το δει και ποτέ του. Μάλλον καλύτερα είναι! 


 
Από την άλλη μεριά όμως κι εμείς οι άντρες (πλην φλώρων) έπρεπε ν’ αντιδράσουμε σ’ όλο αυτό το ανέκδοτο και βεβαίως αυτό γίνεται επίσης φυσικά. Έτσι κι αφού η φύση του άντρα (την οποία φύση του την καταπίεσε για χάρη των θηλυκών) είναι απλώς να γονιμοποιεί αδιαφορώντας τί θα γίνει μετά, αν γκαστρωθεί το θηλυκό, αν θα γεννήσει τί θα γεννήσει πως θα το μεγαλώσει κλπ. κλπ. κι αφού πλέον όλες ψάχνουν για ΤΟΝ μαλάκα που θα τις γονιμοποιήσει και θα τους μεγαλώσει μέσω διατροφής το τέκνο τους, ε καθώς φαίνεται ( και πιστέψτε με το έχω διαπιστώσει σ’ όλο το ηλικιακό φάσμα του αντρικού πληθυσμού) οι άντρες το γυρίσαμε κι εμείς στο… φυσιολογικό. Όποια σηκώσει τα πόδια (δηλαδή όλες) την γαμάμε και φεύγουμε κι ούτε τ’ όνομά της δεν ξέρουμε ούτε αυτή το δικό μας. Περί γάμου δε… ούτε κουβέντα να μην ακούμε οι άντρες. Διότι αγαπητές κυρίες, ο άντρας είναι από την φύση του φτιαγμένος και ικανός να γονιμοποιήσει χιλιάδες γυναίκες αφήνοντας χιλιάδες απογόνους αλλά δεν είναι από την φύση του φτιαγμένος να μεγαλώνει κι όλες αυτές τις χιλιάδες παιδιά κι ούτε φυσικά τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο αφύσικο.

Κυρίες μου: Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ! Όποια ανοίγει τα πόδια να ξέρει πως το γαμήσι θα είναι χωρίς μέλλον, ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε και το αρσενικό έκανε φτερά πριν ακόμα στεγνώσει το κρεβάτι, πλην βεβαίως των φλώρων κι όσων είναι στα αζήτητα, οι οποίοι ναι μεν παντρεύονται αλλά το παιδί μάλλον είναι κάποιου τύπου που απλώς γαμεί και φεύγει. Διότι είπαμε να κάνουμε λίγο πίσω και να σας βοηθάμε στο μεγάλωμα των παιδιών αλλά όχι από την θέση του μαλάκα που υπάρχει μόνο για να πληρώνει. Αλλιώς μεγαλώστε τα μόνες σας. Για εμάς τους άντρες έτσι κι αλλιώς αυτό ήταν ανέκαθεν ζητούμενο κι αν δεν το κάναμε ήταν λόγω κοινωνικών επιταγών κι όχι λόγω της φύσης μας. Όμως αρκετά πια με την σκλαβιά της οικογένειας χιλιάδες χρόνια τώρα! Καιρός να ζήσουμε κι εμείς φυσιολογικά ως άνθρωποι! Γαμώντας και φεύγοντας κι όποια δεν θέλει, απλώς να μην σηκώνει τα πόδια. 
 
Διότι αγαπητές δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά άρχισε η χειραφέτηση των αρσενικών και θα πέσει πολύ γέλιο. Καλή τύχη σας εύχομαι λοιπόν κι ας χαρούμε την ισότητα των φύλων. Πλέον οι γυναίκες δουλειές έχετε, σπίτια έχετε, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έχετε, ε μεγαλώστε τα παιδιά σας μόνες σας! Εμείς τα αρσενικά ακολουθώντας την φύση μας επί ίσοις όροις θα γαμάμε αδιακρίτως κι όποια γκαστρώνεται θα την αφήνουμε και πάμε γι άλλη διότι όπως προείπα: Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου